Nieuws

Euregiotoernooi in Maastricht lokt 34 deelnemers

Geplaatst op 30-12-2005

(9664) Eindelijk weer eens een toernooizege voor Peter Schellekens. De lustrumeditie van het Euregiosneldamtoernooi werd een prooi voor een van de mensen van Raes DC Maastricht.
Peter pakte en passant de leiding in de Limburgse Grand Prixcyclus daar dit toernooi als eerste voor dit klassement meetelde.

Het was een kwestie van plussen en minnen maar het aantal weerstandspunten gaf uiteindelijk de doorslag. Met een miniem verschilleke van slechts één enkel weerstandspuntje ging de toernooizege dit jaar naar Peter Schellekens toe. Niemand van de overige deelnemers deed er moeilijk over en laten we eerlijk wezen, de naam Peter Schellekens misstaat geenszins in het rijtje van toernooiwinnaars.

Wiel Okrogelnik eindigde pal achter zijn broer Ferdi, 16-voudig kampioen van Limburg, die aan een komplete revival bezig is als 8e.
Het resultaat van Rob Aartsen (26e) en de uitslag van Jeroen Huskens (22e) mogen er wezen.

Het toernooi in Maastricht werd dit jaar voor de 5e keer met veel succes en met enorm veel enthousiasme door de mannen van Raes DC Maastricht georganiseerd. Allerwegen waren lovende woorden te horen aan het adres van de mannen van Raes!

Wilt u er zelf ook eens getuige van zijn: in 2006 krijgt u opnieuw de kans om erbij te zijn!

Op de website van de PLDB vindt u behalve de uitslag enkele interessante impressies vanuit de hoek van een organiserende vereniging.