Voorzitter KNDB maakt kennis met Limburgse dammers

Geplaatst op 18-01-2020
Hits: 127

Frans de Jonge, sinds 2 november voorzitter van de KNDB, is voornemens een bestuurlijk rondje Nederland te maken langs alle provinciale dambonden.

Omdat de PLDB relatief gering van omvang is heeft het PLDB-bestuur aangeboden om meteen de Limburgse damverenigingen in deze kennismakingsronde te betrekken.

Het is een kennismakingsronde, niets meer en niets minder. Er zullen geen besluiten worden genomen, maar juist om die reden is het van het grootste belang dat de dammers aan de basis zich laten horen. Elke stem is er één, elke mening is belangrijk.

De bijeenkomst vindt plaats in ons clublokaal De Ster en wel op vrijdag 31 januari 2020. Alle Limburgse damverenigingen aangesloten bij de PLDB, alsmede onze Belgische zusterverenigingen, hebben inmiddels een uitnodiging voor deze bijeenkomst ontvangen.