Open LK rapid

Geplaatst op 20-02-2019
Hits: 24

Dit jaar wordt er weer een Open LK rapid georganiseerd.

Dit kampioenschap bestaat uit een aantal afzonderlijke toernooi-avonden - te organiseren door de verenigingen die hiervoor belangstelling hebben - waaraan elke dammer kan deelnemen. Het aantal deelnemers per avond is helaas afhankelijk van de mogelijkheden ter plaatse.

Bij elk toernooi zijn punten te verdienen voor een klassement waaruit uiteindelijk de LK rapid voortkomt. De waardering per toernooi is nog punt van overleg.

Damclub Roermond bijt wat het organiseren betreft de spits af.

Op 22 maart vindt het toernooi om het rapidkampioenschap van Roermond plaats.

Zolang er nog plaats is in het speellokaal kunnen alle Limburgse dammers zich voor deelname aanmelden en op die manier punten voor het LK rapid verdienen.

Ons clublokaal biedt plaats voor 30 dammers. Aanmelding is dus dringend gewenst. Een mailtje naar secretaris@damclubroermond.nl is hiertoe voldoende.

Het hoogsteindigende lid van damclub Roermond wordt gekroond tot clubkampioen van de Roermondse damclub. Jack Sijbers verdedigt hier zijn titel.