Nieuws

Tournooien: leden DC Roermond zijn behoorlijk aktief

Geplaatst op 23-12-2005

(9538) De leden van onze vereniging laten zich de komende weken niet onbetuigd als het gaat om het deelnemen aan toernooien.

Voor woensdag 28 december staat het Eureka online toernooi op de rol. Rob Aartsen, Peter Eikelenberg, Jac Hannen en Leon Zeegers gaan die avond vanaf 20 uur hun geluk op de electronische damsnelweg beproeven.

De dag daarna, donderdag 29 december, organiseert Raes DC Maastricht in haar eigen vaste clublokaal het eerste lustrumtoernooi dat als Euregiotoernooi te boek staat. Rob Aartsen en Wiel Okrogelnik staan momenteel nog als enigen van onze vereniging op de deelnemerslijst.

Op vrijdag 6 januari, we schrijven dan al 2006, organiseert damclub Schaesberg haar Open Nieuwjaarssneldamtoernooi, niet in haar vertrouwde clublokaal, maar in een plaatselijke horecagelegenheid. Op dit moment prijken zes Roermondleden op de lijst van deelnemers.

Zaterdag 14 januari vormt Dich & Ich in Berg & Terblijt het decor voor de 37e editie van het toernooi om de PLDB-cup. Voor bijzonderheden zie elders op deze website.

Medio januari is weer het regionale schooldamtoernooi in de Leudalgemeenten. Traditiegetrouw wordt onze club bij de organisatie betrokken. Naast het beschikbaar stellen van wedstrijdmaterialen is Wiel Okrogelnik daarbij de bijna vaste arbiter. De speeldag is (bij ons) nog niet bekend, wellicht op de 18e of de 25e januari.

Op zaterdag 28 januari is de finale van het Limburgs schooldamkampioenschap voor de basisischolen. Rob Aartsen en Jac Hannen maken deel uit van het organisatiecomité.
De finale wordt gespeeld in Geleen.

Van al deze evenementen kunt u bijzonderheden lezen op
de website van de PLDB.