Nieuws

Finale om PLDB-cup in Roermond

Geplaatst op 20-03-2012
Hits: 2886


Damclub Roermond beleeft een drukke maart/aprilperiode.

Het begon op woensdag 7 maart. In Haelen leverden we voor het zoveelste jaar op rij materiaal (borden, schijven en klokken) en menskracht (voor wedstrijdleiding en arbitrage) bij de regionale schooldamwedstrijden.

Op 14 maart leverden we menskracht bij het LK schooldammen voor het basisonderwijs in Beek.

Ondanks het feit dat de geprogrammeerde kloksimultaan op 16 maart geen doorgang vond, vereiste dat toch de nodige organisatorische inspanningen. Helaas werden die niet met een sprankelijk damgebeuren afgesloten.

Het jubileumtoernooi van 17 maart werd een succes. Met 32 deelnemers (toch wel een handjevol minder als waarop we gerekend hebben) mochten we terugzien op een mooie damdag.

Na de competitiewedstrijd tegen Cema/De Vaste Zet (zaterdag 24 maart zijn we te gast in de kantine van de Roermondse korfbalvereniging Ready) staat voor de 31e maart het LK sneldammen op de damkalender. Ook daar zal onze vereniging gastheer zijn. Het wordt alweer de 8e LK sneldammen op rij dat in Maasniel plaatsvindt.

Weer een week later is ons clublokaal (we sjouwen ons wedstrijdmateriaal van de ene plek naar de andere) de uitvalsbasis voor de finale om de PLDB-cup. Vier verenigingen hebben zich voor deze finale geplaatst. DC Roermond is een van de vier finalisten.