Nieuws

Karel Leemreize acteert in Brunssum

Geplaatst op 05-08-2018
Hits: 267


Slechts één lid van Damclub Roermond treffen we aan op de deelnemerslijst van Brunssum Open 2018 en volgens de gebruikelijke regeltjes komt ddat ene lid ook nog een it voor Raes DC Maastricht. We hebben het dus over Karel Leemreize.

In de openingsronde stuitte Karel op Angelina Djachkovskaja uit Yakoetsk. Leeftijd zegt niets over speelsterkte, dat heeft Karel vrijdag aan den lijve ervaren. Meer dan een punt zat er tegen de 11-jarige damster niet in.

Zaterdag ontmoette hij MF Marc Arendo uit Frankrijk. Deze vrij onbekende dammer bleek het spelletje toch aardig onder de knie te hebben. Karel had er zijn handen vol aan, en bij het opmaken van de balans bleef hij zelfs met lege handen achter.

Zondag bleek Rudi van Velzen uit IJmuiden meer in zijn mars te hebben dan menigeen dacht. Opnieuw scoorde Karel een puntendeling.

Na de derde ronde bivakkeert hij met een score van 2 uit 3 ergens in de top van de middenmoot. Hij staat samen met de eerder genoemde Angelina Djachkovskaja op een gedeelde 64e plaats.

Het toernooi telt 84 deelnemers.