Nieuws

15e Stek voor Wiel Okrogelnik

Geplaatst op 29-10-2011
Hits: 2375


Het kan niet elke dag feest zijn. Dat heeft onze clubgenoot Wiel Okrogelnik de afgelopen week in het Gelderse Lent mogen ervaren. Vorig jaar werd hij na afloop van het PLM 55 Toernooi, het jaarlijkse toernooi voor de 55+-ers, gehuldigd als de grote overwinnaar. Dit jaar zat een herhaling van deze prestatie er niet in.

Met een 50%-score (menigeen zou ervoor tekenen) eindigde hij nu als 15e van de 28 deelnemers in de A-groep, met recht dus een middenmooter. Wiel startte het toernooi met vijf remises op rij, voordat hij inde zesde ronde zijn enige verliespost liet noteren. Hij verloor van onze voormalige clubgenoot Jan Jacobs. In de slotronde trok hij de lat weer naar de 50%-score. Hij liet op de valreep zijn enige winstpartij noteren, waardoor hij toch nog op 7 uit 7 uitkwam.

Wiel remiseerde achtereenvolgens met Jan Terpstra, Herman van Westrloo (met 11 uit 7 de uiteindelijke toernooiwinnaar), Jan de Vos, Dirk van Schaik sr. en Jacques Brouns. In ronde 6 dus de negatieve score tegen Jan Jacobs gevolgd door een overwinning op Ton Berends in de laatste ronde.

Voor een verslag en alle resultaten, klik op Damclub Lent en op Toernooibase.